Våre dirigenter og lærere

«Noe av det fineste med å undervise barn og unge er å se dem oppdage musikkgleden og mestringsfølelsen som kommer ved det å lære seg å spille et instrument.”

Silje Bugjerde Bagge

Fiolin. DIRIGENT Lillestryk, STORESTRYK OG KAMMERGRUPPEn.

Silje er fiolinist og jobber som fiolinpedagog og freelancemusiker. Hun har utøvende studier fra Conservatorio di Verona og Institutt for musikk, NTNU, samt PPU utdanning fra Barratt Dues Musikkinstitutt. Silje har spilt i Kristiansand symfoniorkester, Arktisk Filharmoni, Trondheim symfoniorkester, Trondheimsolistene, Oslofjord Kammerfilharmoni, Sinfonietta Innlandet, Trondheim Barokk, og ved Nationaltheatret. Hun har spilt mye kammermusikk, i blant annet strykekvartett, trio og duo. Hun har tidligere undervist ved Trondheim kommunale Kulturskole og vært dirigent for Juniororkesteret i Øya Strykeorkester. Hun har bred erfaring med undervisning av elever på forskjellig alder og nivå. Gjennom PPU studiet laget hun fiolinbok for nybegynnere og teknikkbok for ungdom, som sammen med annet repertoar og musikkmateriale brukes i hennes undervisning. Silje jobber i dag som fiolinlærer i Oslo Kulturskole, Råde Kulturskole og ved Barratt Due. Siden 2019 har hun vært dirigent for Steinerskolens strykeorkester. 


Mira Aas

Fiolin. dirigent MinistryK og Mellomstryk

Mira Aas er født og oppvokst i Oslo, og er også bosatt her. Mira er utdannet med bachelor i utøvende klassisk fiolin fra Norges musikkhøgskole, master ved NTNU og PPU for utøvende musikere ved Grieg akademiet. Hun har også nivå 3 i suzukilærerutdanning i Oslo. 

Mira har vikariert i flere av orkestrene i Norge som: KORK, TSO og Arktisk filharmoni.

Siden 2019 har hun jobbet som dirigent og fiolinlærer ved Steinerskolen i Oslo, i tillegg til lærer i fiolin for 4.klassene på Steinerskolen.

 


Johanna Becker

Fiolin og bratsj.

Johanna har undervist i Steinerskolens strykeorkester som fiolin- og bratsjlærer og som dirigent for Ministryk og Lillestryk 2013-2022.

Hun har omtrent 20 års undervisningserfaring fra en rekke musikkskoler i Tyskland og Norge. Men som tidligere Steinerskoleelev trives hun best med å undervise på Steinerskolen.

Etter et musikkpedagogisk studium i Stuttgart, Tyskland, kom Johanna til Oslo hvor hun tok en bachelor- og mastergrad i utøving på Norges Musikkhøgskole hos Prof. Detlef Hahn. Hun har spilt i flere norske orkestre som Kringkastingsorkesteret, Bergen Filharmoniske Orkester, Kristiansand Symfoniorkester og Oslofjord Kammerfilharmoni. Johanna er også utdannet som Timani-lærer. Timani handler om bevegelseslære for musikere, en kunnskap hun også aktivt bruker i sin undervisning.


Tove Margrete Erikstad

Cello

Tove er cellolærer i Steinerskolens strykeorkester og noen ganger cellostøtte i Ministryk og Lillestryk. Ved siden av Steinerskolen er hun dirigent for Jar skoles strykeorkester.

Som musiker er Tove allsidig. Hun spiller ofte både klassisk, pop og teaterforestillinger, og spiller i faste ensembler innen samtidsmusikk og verdensmusikk. 


Katrine Pedersen

Cello

Katrine kommer fra Bergen og begynte å spille cello 7 år gammel ved Bergen Kulturskole. Hun har sine bachelorstudier fra Institutt for Musikk/NTNU i Trondheim med Øyvind Gimse som lærer, og fullførte våren 2012 sin mastergrad ved Edsberg/Kungliga Musikhögskolan i Stockholm med Torleif Thedéen. Katrine er aktiv som freelance musiker og spiller jevnlig med flere av landets profesjonelle symfoniorkestre, som Operaorkesteret, Kringkastingsorkesteret og Bergen Filharmoniske Orkester. Hun har medvirket ved flere store produksjoner på bl.a. Det Norske Teatret og gjør jevnlig egne kammermusikkprosjekter. Hun har siden 2005 spilt regelmessig med TrondheimSolistene og har deltatt på en rekke turnéer og plateinnspillinger, hvorav flere har mottatt Grammy-nominasjoner og Spellemannspriser. Katrine har stor interesse for undervisning og har siden 2019 vært fast tilknyttet Steinerskolens strykeorkester som cellolærer. 


Sidsel Scheen

Fiolin og bratsj

Sidsel har vært fiolinlærer i Steinerskolens strykeorkester i over 15 år. Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole og Liszt musikkakademi i Budapest. Hun har også hatt studieopphold i Danmark og England.

Sidsel er aktiv som frilanser i Kringkastingsorkesteret, Operaorkesteret og Oslofilharmonien.


Sunniva Sofie Christensen

Fiolin

Marek Bienkunski

cello

Nikolai Matthews

kontrabass

Edward Daniel

Fiolin